본문 바로가기
자유 게시판
mis1 Lv.2
2011.07.23 14:44 댓글:6 조회:2,174
Hi, I am a Korean surfer who has been travelling and surfing around Bali with my girlfriend. Since my girlfriend is going to leave soon, I am planning to go to Lombok by myself from next week.(Prob, 29th) However, if there is someone who feels like surfing with me, please put a comment. I am easygoing and usually no trouble with anyone. I can sleep at a budget hotel and have local food at local restaurant. I currently surf with my 6.1 shortboard. I hope you are at least a surfer who can paddle out to line-up without trouble.

Sorry about not posting it in Korean. This com does not have Korean.
  • lifesave 2011.07.23 15:07 추천
    쩝 발리서프라고 해도 서핑하는사람은 그렇게 많지 않사와서
    구하기 어려우실듯 해요 .

뭐 지금은 발리도 여기저기 너무 파도가 좋아 롬복까지는 쉬이 안땡길듯해요

특히나 성수기에는 사람없고 좋은 파도를 찾고자 일본서퍼분들께서 많이
    등장하셔서 그룩북 인사이드나 아웃사이드 많이 붐빈다고 하네요

발리도 주말이나 명절 아침일찍은 짱구나 울루와뜨도 사람 많지 않아 좋아요!
  • mis1 2011.07.23 16:41 추천
    윗글 요는 같이 롬복 서핑투어 가실분 찾는 중입니다.
    082146339718 연락주세요
  • mis1 2011.07.23 16:42 추천
    정보 감사합니다. 아이패드로 글이 안써져서 피시방에서 글남겼네요. 뭐 롬복도 그렇게 한가하지 않은 건 알고 있지만 여기저기 경험해보고 싶어서요. 지금은 발리안 와있는데 서퍼가 네다섯명밖에 없네요 ㅎㅎ
  • lifesave 2011.07.23 17:14 추천
    발리안 만한데가 없죠!
  • yuno 2011.07.23 17:56 추천
    꾸따에 메인몸이라 함께 하지 못하는게 아쉽네요.

롬복 시작은 거럽북 인사이드, 아웃사이드부터 시작하는것이 좋을듯하구요.
    근처에 바이크로 이동가능한 포인트들이 몇군데 있습니다.

레프트튜브를 타실줄 알면 데져트포인트를 추천하는데
    저는 실력이 모질라 가본적은 없네요. ^^

좋은 파도 많이 타고 오세요~!! ^^
  • mis1 2011.07.24 13:00 추천
    Thank you for the information. Since I am not that experienced and a regular foot, I am not sure if I can surf at Desert point. Thanks again. You too have a great time on Bali.